Plasmolifting eli kasvojen “vampyyrihoito” alk. 119€ | NytAlessa
Plasmolifting eli kasvojen “vampyyrihoito” alk. 119€

Tarjous: Plasmolifting eli kasvojen “vampyyrihoito” alk. 119€

Hinta: 119,00€ 300,00€

-60% / -181,00€
1 x Plasmolifting kasvoille 119€ (arvo 300€)
2 x Plasmolifting kasvoille 199€ (arvo 600€)

Plasmolifting eli “vampyyrihoito” on luonnollinen vaihtoehto botuliinipistoksille ja täyteainelle. Plasmolifting hoito auttaa mm. ihon vanhenemisen merkkeihin, auringonvalon aiheuttamiin jälkiin, aknen jättämiin arpiin ja selluliittiin. Hoito tehdään niin, että verihiutalerikas plasma erotetaan asiakkaan omasta verestä ja injektoidaan ihoon aktivoiden mm. kollageenituotantoa. Plasma sisältää luonnollisen yhdistelmän hormoneita, valkuaisaineita, vitamiineja sekä kasvutekijöitä. Hoidon tulokset kestävät parhaimmillaan jopa 2 vuotta!

Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Päättyy: 31.12.2018 / 72 päivän kuluttua
Kategoria: Muoti & Kosmetiikka, Hyvinvointi & Kauneus
Nimi: Bellaz Beauty Center
Osoite: Kalevankatu 50, Helsinki
Puhelin: 0452371909
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Tarjouksen sijainti


Muut käyttäjät katsoivat näitä tarjouksia


-66%
Tehokas biorevitalisaatiohoito kasvojen tai kaulan alueelle alk. 69€
69,00€ 200,00€
Bellaz Beauty Center
PÄÄTTYY 72 PÄIVÄN KULUTTUA
1 × tehokas biorevitalisaatiohoito kasvojen tai kaulan alueelle 69€ (arvo 200€) 2 × tehokas biorevitalisaatiohoito kasvojen tai kaulan alueelle 135€ (arvo 375€) 3 × tehokas biorevitalisaatiohoito kasvojen tai kaulan alueelle 209€ (arvo 550€) Tehokas biorevitalisaatiohoito kasvojen tai kaulan alueelle nyt suositusta Bellaz Beauty Centeristä! Biorevitalisaatiohoito on menetelmänä todella tehokas kasvojen tai kaulan alueen ihon ikääntymisen merkkien hoitamiseen. Biorevitalisaatiohoidossa ruiskutetaan hyaluronihappoa dermikseen eli ihon syvään kerrokseen. Biorevitalisaatiohoito sopii kaikille ihotyypeille, ja se tekee ihosta kiinteämmän, tasaisemman sekä nuorekkaamman näköisen. Biorevitalisaatiohoito tarkoitus on tehostaa ihosi omaa kollageenintuotantoa sekä tekee ihostasi kiinteämmän ja joustavamman. Hoito myös kosteuttaa, elvyttää ja uudistaa kasvojesi ja kaulasi ihoa tehokkaasti. Hoito sisältää 1 millilitran Dermal Complex 1 Hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa voi ostaa paikan päältä lisähintaan 70€/ml. Biorevitalisaatiohoidon jatkokerrat on käytettävä viimeistään 2 viikon kuluttua edellisestä hoitokerrasta. Seuraava hoitokerta on hyvä varata aina valmiiksi edellisen hoitokerran yhteydessä. Kaikki Bellaz Beauty Centerin hoidot suorittaa koulutettu sairaanhoitaja. Varaa aika numerosta 045 237 1909 ja mainitse Nytalessa Tarjous
-12%
Bodyflex Collagen NivelShot
19,90€ 22,50€
Terveyskauppa Kamomilla
PÄÄTTYY 11 PÄIVÄN KULUTTUA
Tarjous voimassa myös Järvenpään ja Mäntsälän liikkeessä. Kollageeni-magnesium-B-vitamiinivalmiste Ravintolisä Nivelten hyvinvointiin Vahva, sisältää kollageenia 10 000 mg/vuorokausiannos Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton Ainesosat Vesi, Hydrolysoitu Peptan® P kollageeni (sika), Sakeuttamisaine E 422, Mustaherukkatiiviste (Ribes nigrum), Magnesiumsitraatti, Säilöntäaineet E 202 ja E 211, Dekspantenoli, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Natriumriboflaviini-5’fosfaatti Vuorokausiannos Vuorokausiannos 30 ml sisältää: Kollageenia 10 000 mg Magnesiumia 60 mg (16 %) B5-vitamiinia 6 mg (100 %) B2-vitamiinia 1,4 mg (100 %) B6-vitamiinia 1,4 mg (100 %) B1-vitamiinia 1,1 mg (100 %) *vuorokautisen saannin vertailuarvosta Annostus 30 ml päivässä. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 30 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 1 kk. Ravistettava. Valmistettu Suomessa Pakkauskoko 500 ml Fysiologiset vaikutukset Mustaherukan makuinen Bodyflex® Collagen Nivelshot -ravintolisä sisältää hyvin imeytyvää, hydrolysoitua 1. tyypin Peptan® kollageenia, joka edistää nivelten, luuston ja lihaksiston hyvinvointia. Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. Bodyflex® Collagen Nivelshot sisältää myös B-vitamiineja sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa. Peptan® on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti ihossa, nivelissä ja luustossa. Peptan® on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä.