Nyt sisustamaan peileillä | NytAlessa
Nyt sisustamaan peileillä

Tarjous: Nyt sisustamaan peileillä

-15%
Kehystän mittatilauspeilit: valitse kehykset koko kehysvalikoimasta ja peililasi kolmesta eri vaihtoehdosta - pronssi, normaali ja savu. Toimitan peilit yhteistyössä Lasipalvelu Lehtimäki Oy:n kanssa.

Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Päättyy: 01.12.2018 / 42 päivän kuluttua
Kategoria: Koti & Puutarha, Lahjat & Kukat, Rakentaminen ja remontointi, Muut
Nimi: Wanhan Villan Taide - kehystämö ja taidetarvikekauppa
Osoite: Kankurinkatu 4-6 (käynti Värttinäpolun kautta), Hyvinkää
Puhelin: (019) 450 003
Aukioloajat: arkisin ma-pe klo 10-17, la 10-14

Tarjouksen sijainti


Muut käyttäjät katsoivat näitä tarjouksia


-5%
Hälytyslaitepaketti Y-cam Protect Syksyn turvaksi
190,00€ 199,00€
Laatulukko
PÄÄTTYY 11 PÄIVÄN KULUTTUA
Uuden sukupolven hälytysjärjestelmä. Helppo ja toimintavarma. Y-cam Protect on erittäin helppokäyttöinen ja toimintavarma hälytysjärjestelmä. Järjestelmä koostuu keskusyksiköstä, langattomista antureista ja älypuhelimeen asennettavasta ohjelmasta. Lisäksi voit liittää samaan järjestelmään kaikki Y-cam -kameratuotteet. Näin käytössäsi on täydellinen kodin, toimiston tai mökin turvajärjestelmä! Hälytinjärjestelmä aktivoidaan älypuhelinsovelluksesta (hallittavissa useasta puhelimesta yhtäaikaa) tai langattomasta kaukosäätimestä. Hälytystilanteessa keskusyksikön sireeni lähtee päälle ja ohjelma hälyttää suoraan älypuhelimeen. Mikäli käytössäsi on Plus-palvelu, saat halutessasi myös tekstiviesti- tai soittohälytyksen. Tekstiviestihälytys saadaan yhtäaikaisesti useaan eri matkapuhelimeen. Soittohälytys voidaan myös ketjuttaa useaan puhelimeen. Jos pääkäyttäjä ei vastaa, puhelu kääntyy seuraavalle henkilölle. Voit liittää järjestelmään useita langattomia antureita. Tällä hetkellä saatavilla olevat anturit: Langaton liiketunnistin, tunnistusalue 12m (1 kpl sis. pakkaukseen) Langaton ovianturi (1 kpl sis. pakkaukseen) Langaton kaukosäädin (1 kpl sis. pakkaukseen) Erittäin helppo käyttöönotto Hälytysjärjestelmän käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi. Langattomat anturit liitetään järjestelmään mobiilisovelluksen avulla muutamassa sekunnissa. Anturit on helppo asentaa ja kiinnittää tarrakiinnityksen ansiosta. Voit liittää yhteen keskusyksikköön jopa 32 anturia.
-45%
Kulmien kestopigmentointi tai microblading ja vahvistuskerta 159€
159,00€ 290,00€
KG Salonki
PÄÄTTYY 54 PÄIVÄN KULUTTUA
TARJOUS: Kulmien kestopigmentointi tai microblading ja vahvistuskerta 159€ (arvo 290€) Luovu vihdoinkin kulmien jatkuvasta ehostamisesta kulmien pigmentoinnin avulla! KG Salongin tarjoama pigmentointi tehdään joko microblading-tekniikalla, joka perustuu yksittäisten kulmakarvojen manuaaliseen muotoiluun, tai vaihtoehtoisesti kulmat muotoillaan ja kestopigmentoidaan konetta käyttäen. Microblading sopii ennen kaikkea luonnollista lopputulosta haikaileville, kun taas kestopigmentointi näyttävämpää ja graafisempaa lopputulosta toivoville. Jotta mieleinen lopputulos saavutetaan, suunnittelee pigmentointiammattilainen yhdessä asiakkaan kanssa kulmien värin ja muodon sekä valitsee ihotyypille sopivimman pigmentointitekniikan. Tarjous sisältää myös vahvistuskerran, jonka avulla pidennetään pigmentoinnin pysyvyyttä. Huom! Pigmentointi voidaan tehdä myös vanhojen pigmentointien päälle. EHDOT: Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa Ostorajoitus kertatarjous per asiakas NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN: Varaa aika ensisijaisesti KG Salongin onlinevarausjärjestelmästä http://slotti.fi/booking/kgsalonki Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse [email protected] Mainitse NytAlessa käyttämäsi tarjous. Kampissa sijaitseva KG Salonki on kauneudenhoitoon keskittynyt hoitola. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa kynsipalveluja, ripsienpidennyksiä, mikroneulausta ja mesoterapiaa, kestopigmentointeja, kasvohoitoja, vartalonmuokkaushoitoja eri tekniikoilla sekä kauneuspäiviä ja -iltoja ryhmille. Tutustu KG Salonkiin Facebookissa. DIILIÄ MYY: KG Salonki Lapinlahdenkatu 19 00180 Helsinki Puh: 050 322 5512 Y-tunnus: 1951653-3 www.kynsigalleria.com