Kasvojen mikroneulaus sekä kotikäyttöön soveltuva mikro-rolleri 45€ | NytAlessa
Kasvojen mikroneulaus sekä kotikäyttöön soveltuva mikro-rolleri 45€

Tarjous: Kasvojen mikroneulaus sekä kotikäyttöön soveltuva mikro-rolleri 45€

Hinta: 45,00€ 189,00€

-76% / -144,00€
TARJOUS:
Kasvojen mikroneulaus sekä kotikäyttöön soveltuva mikro-rolleri 45€ (arvo 189€)

Kirkkaampi ja tasaisempi iho mikroneulauksella! Kasvojen mikroneulaus on kehittynyt tekniikka, joka stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Mikroneulauksella ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi sekä terveemmän ja nuoremman näköinen. Kliinisten tutkimusten mukaan mikroneulaus on tehokkaampi hoitomuoto kuin monet muut kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, kemiallinen kuorinta tai mikrokuorinta.

Mikroneulaus tehdään ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla 1,5 mm vahvuisella mikroneulausrullalla. Rullassa on 540 erittäin kapeaa neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi ihon elastaanin ja kollageenin tuotantoa luonnollisella tavalla. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta terapeuttiset seerumit imeytyvät ihoon jopa 1000 kertaa paremmin ja pääsevät vaikuttamaan merkittävästi ihon kuntoon. Hoidon tulokset näkyvät 3–5 viikon kuluttua ihosolukon uusiuduttua.

Mikroneulaus sopii kaikille ihotyypeille ja on hyvä hoitomuoto ihon jäntevyyden ja elastisuuden parantamiseen, ryppyihin ja juonteisiin, auringon vaurioittamalle iholle sekä ikä- ja pigmenttiläiskiin. Hoito auttaa myös aknearpien häivyttämisessä ja soveltuu erityisesti kuivalle sekä suurihuokoiselle ja epäpuhtaalle iholle. Diiliin sisältyy 0,5 mm mikro-rolleri, jotta voit jatkaa hoitoa kotona.

EHDOT:
Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
Ostorajoitus kertatarjous per asiakas

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN:
Varaa aika ensisijaisesti KG Salongin onlinevarausjärjestelmästä http://slotti.fi/booking/kgsalonki
Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse [email protected]
Mainitse NytAlessa käyttämäsi tarjous.

KG Salonki on kauneudenhoitoon keskittynyt hoitola, joka sijaitsee Helsingin Kampissa. Hoitolan palvelutarjontaan kuuluvat erilaiset kynsipalvelut, kasvohoidot, ripsienpidennykset, mesoterapiahoidot, kestopigmentoinnit sekä vartalonmuokkaushoidot eri tekniikoilla.

Löydät KG Salongin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY:
KG Salonki
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki
Puh: 050 322 5512
Y-tunnus: 1951653-3
www.kynsigalleria.com

Katso kaikki tämän liikkeen tarjoukset
Päättyy: 21.12.2018 / 62 päivän kuluttua
Kategoria: Muoti & Kosmetiikka, Hyvinvointi & Kauneus, Muut
Nimi: KG Salonki
Osoite: Lapinlahdenkatu 19, Helsinki
Puhelin: 0503225512
Aukioloajat: sopimuksen mukaan

Tarjouksen sijainti


Muut käyttäjät katsoivat näitä tarjouksia


-51%
Valinnainen kasvohoito Kampissa 39€
39,00€ 79,00€
KG Salonki
PÄÄTTYY 54 PÄIVÄN KULUTTUA
TARJOUS: Valinnainen kasvohoito 35€ (arvo 79€) Elinvoimainen iho aivan Helsingin ytimestä! KG Salonki tarjoaa nyt syväpuhdistavan-, anti-aging -kasvohoidon tai LED -valonaamio -kasvohoidon tarjoushintaan. Salongin asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan ihotyypillesi sopivimman hemmottelevan kasvohoitokokonaisuuden, jonka lisäksi salonki tarjoaa paikan päällä 25% alennuksen valitsemastasi kasvohoitotuotteesta. Lue alta kasvohoitojen kuvaukset! Elektroninen LED valonaamio -kasvohoito, ongelmaiholle ja ihon virheisiin kuten: – acne – anti-age – couperosa – pigmenttivirheet – arvet – rypyt – nopeuttaa ihon uusiutumista ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa Tehokas elvyttävä Anti-Aging kasvohoito: – kasvojen puhdistus – kaikille ihotyypeille sopiva geelikuorinta – kiinteyttävät tuhkimotipat (hyaluronihappo-seerumi) – vitamiininaamio silmille – kirkastava ja ihoa uudistava mineraalinaamio – heleyttävä ja suojaava hyaluronihappo kasvovesi – suojaava päivävoide Syväpuhdistava ihoa tasapainoittava kasvohoito: – kasvojen puhdistus – mekaaninen höyrytys – kaikille ihotyypeille sopiva kuorinta – syväpuhdistava naamio – talintuotantoa vähentävä ja ihon sävyä tasoittava Balance-ampulli – kosteuttava ja suojaava kasvovesi EHDOT: Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa Ostorajoitus kertatarjous per asiakas NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN: Varaa aika ensisijaisesti KG Salongin onlinevarausjärjestelmästä http://slotti.fi/booking/kgsalonki Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse [email protected] Mainitse NytAlessa käyttämäsi tarjous. Kampissa sijaitseva KG Salonki on kauneudenhoitoon keskittynyt hoitola. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa kynsipalveluja, ripsienpidennyksiä, mikroneulausta ja mesoterapiaa, kestopigmentointeja, kasvohoitoja, vartalonmuokkaushoitoja eri tekniikoilla sekä kauneuspäiviä ja -iltoja ryhmille. Tutustu KG Salonkiin myös Facebookissa. DIILIÄ MYY KG Salonki Lapinlahdenkatu 19 00180 Helsinki Puh: 050 322 5512 Y-tunnus: 1951653-3 www.kynsigalleria.com